A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Коростишівської міської ради

Новини

Отримали генератор від UNICEF!

     Хочемо повідомити, що ми отримали генератор від UNICEF! Дуже важливо та приємно, що піклуються про нас. Ця допомога є вагомим внеском у спільну справу, та є такою необхідною для  безперервного забезпечення потреб населення  в охороні здоров'я.  Безмежно вдячні губернатору, та куратору  від https://www.facebook.com/UNICEFUkraine

08:40 22.08.2023

Перелік лікарських засобів та аптек, що відпускають медикаменти за програмою "Доступні ліки".

 Перелік лікарських засобів по програмі "Доступні ліки" згідко Наказу МОЗ України від 27.10.2022 № 1931 "Про затвердження Реєстру лікарських засобів, які підлягають реімбурсації за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення, станом на 20 жовтня 2022 року". 

11:49 16.08.2023

“СПІЛЬНО до навчання”

“СПІЛЬНО до навчання” від ЮНІСЕФ на Житомирщині: безкоштовна    підготовка до школи

16:39 01.06.2023

«Портал вакансій для медичних працівників»

Минулого року МОЗ на своєму сайті запустило розділ «Портал вакансій для медичних працівників» – аби допомогти кожному медику, хто потребує роботи, знайти вакансію, що йому підходить. 

11:03 09.05.2023

В УКРАЇНІ ЗАПРАЦЮВАВ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПОРТАЛ З ІМУНІЗАЦІЇ

Національний портал із імунізації vaccine.org.ua – це перший в Україні профільний ресурс, присвячений всім питанням вакцинокерованих інфекцій, щеплень та використання вакцин, який розрахований як на фахівців сфері імунізації, так і на всіх громадян України.

11:36 01.05.2023

"Спільно"!

Дитяча точка «СПІЛЬНО» – це безпечний і затишний простір, зручність та комфорт для дітей, які можуть погратися, помалювати, почитати або, наприклад, скласти пазл в очікуванні прийому до лікаря. Часто нагадування про похід до медичного закладу викликає лише тривогу у дітей і зовсім не налаштовують на позитивний лад, тому активності в ігровій кімнаті є гарною ідеєю відволікти від зайвих переживань.

10:22 24.04.2023

Ми завжди поруч з вами!

Ми хочемо поділитися з вами дуже важливою історією про сім'ю з новонародженою дитиною. ЦПМСД Коростишівської міської громади для цієї родини надає послугу патронажу. Кожен домашній візит до маленької дитини – це участь у її долі, допомога в розвитку, здоров’ї та щасливому зростанні.   Родина трьохмісячної Олександри – це сім'я героя, який загинув ще до народження своєї донечки.   Педіатр та патронажна медсестра Центру розуміють, як важлива підтримка та фахова порада для мами. Згодом це піклування стане фундаментом здорового розвитку дитини.   З народження патронажна медсестра здійснює домашні візити до родини і відмічає, що стан дитини покращується з кожним днем, завдяки вчасному виявленню можливих ризиків та якісному їх подоланню.  Ангеліні, мамі Олександри, у вихованні допомагають бабусі.Молода мама має підтримку близьких людей.Це дуже важливо.   Ну а наша патронажна медична сестра продовжуватиме відвідувати родину та надавати фахові консультації з питань, що виникатимуть.  Ми дуже пишаємося такою сильною сім'єю, яка показує нам, що життя триває попри все, а головне –  любов та підтримка оточуючих.

13:14 13.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень